Brödveckan – måndag 18.10.2010

Multiseed. Ett bröd med lågt GI-värde. Mycket fibrer. Och inga tillsatsämnen.

 

IMG_2286 

Brödet fuktas och vänds i en form med krossade fullkorn.

 

IMG_2288
Brödet snittas med en vass kniv.

 

IMG_2290
Efter gräddning ska brödet vila och bli avsvalnat.

 

BergwallsGI_0001
Brödet är skivat och packat.

BergwallsGI_0004
Brödet är uppdukat och väntar på smör – och hungriga magar! 
 
  
 

 

Kommentera

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.