En varm sommardag i juli 2010

Idag premiärbloggar jag på vår blogg: Bagaren i Jakobstad. Här kommer jag att skriva och berätta om oss som jobbbar här vid Bergwalls Bageri, om våra produkter och i övrigt vad som händer här i bageriet i Sandsund.

Juni 2010 403Vi lanserade vårt Medelhavsbröd den 1. juli.

Det blev genast den succé som vi kanske också hade förväntat oss. Brödet är "försvinnande " gott och nu förpackar vi det i en papperspåse, som ska hålla brödet mjukt i ett par dagar (om det finns kvar av det :-)

 

En spännande sensommar väntar oss. Välkommen med in i bageriets värld.

Hälsningar,

Anette Bergvall-Fagerström,  vd

Kommentera

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.