En varm sommardag i juli 2010

Idag premiärbloggar jag på vår blogg: Bagaren i Jakobstad. Här kommer jag att skriva och berätta om oss som jobbbar här vid Bergwalls Bageri, om våra produkter och i övrigt vad som händer här i bageriet i Sandsund.

Juni 2010 403Vi lanserade vårt Medelhavsbröd den 1. juli.

Det blev genast den succé som vi kanske också hade förväntat oss. Brödet är "försvinnande " gott och nu förpackar vi det i en papperspåse, som ska hålla brödet mjukt i ett par dagar (om det finns kvar av det :-)

 

En spännande sensommar väntar oss. Välkommen med in i bageriets värld.

Hälsningar,

Anette Bergvall-Fagerström,  vd

Leave a Reply

Arkisto
Leipomo
Leipomo Bergwall on pietarsaarelainen perheleipomo. Vaalimme identiteettiämme lähileipomona. Yhdistämme perinteet ja tulevaisuuden visiot rakkaudesta yrittäjyyteen.
Myymälä
Tiesitkö, että avaamme myymälämme arkisin klo 6.00? Voit siis ostaa kotiin tuoretta leipää heti aamusta, taikka kysellä tuotteitamme lähikaupastasi.
Blogi
Lue lisää leipomosta blogistamme.
Seuraa meitä
Seuraa meitä Facebookissa ja tiedät mitä tapahtuu leipomossamme.