GI-Metoden

Varför är GI-metoden så viktig för oss?

GI-metoden har hjälpt många bla bageriets VD Anette.

För Anette har livet ändrat totalt sedan GI-metoden kom in i livet.

"GI-metoden har hjälpt mig att bli av med ett högt kolesterolvärde, magproblem och högt blodtryck. Godis-beroendet är helt borta, och idag äter jag inget godis överhuvudtaget."

"GI är idag en del av livet. En hälsosam livsstil, där jag själv kan kontrollera mitt blodsocker – och inte tvärtom. Har en enorm glädje och ork att prestera mer. Att njuta av livets goda utan ont samvete känns mycket viktigt."

"När jag själv hittade GI-metoden och såg allt positivt den förde med sig, ville jag verkligen förmedla detta vidare. Därför utbildade jag mig till GI-Coach."

"Idag arrangerar jag kortare och längre GI-kurser, ger föreläsningar till företag och föreningar och berättar gärna och passionerat om detta härliga sätt att leva livet!"

Anette Bergvall-Fagerström

Licensierad GI-Coach


Kommentera

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.