Helkornstunnbröd – Kokojyvärieska

lostenen
Vårt Helkornstunnbröd innehåller många olika råvaror som gör att tunnbrödet ger en längre mättnadskänsla.
Dethär betyder att helkornstunnbrödet passar utmärkt till friluftsvandringen, men också som en bra start på vardagsmorgonen.

Terese Bast, illustratör och bildkonstnär från Jakobstad, har gjort illustrationen till förpackningen.
Tereses bildspråk söker inspiration i naturen, vardagen och sagovärlden. Hennes bilder kännetecknas
av en naturnära färgvärld och motiv som förmedlar närhet, värme och vikten av att leva i nuet.

Helkornstunnbröd – Lostenen
En slingrig, stenig stig leder vandraren till den klippiga terrängen vid Lostenen. Lostenen som är 16 m hög är ett av Finlands största flyttblock och finns i Purmo. Lostenen har fått sitt namn efter de lodjur som huserade i den steniga terrängen i början av 1900-talet. Stenen har erbjudit skydd åt både människor och djur. Under förtrycksåren sökte folk skydd i grottor och skrevor under stenen. Längs stigen finns även kortare broar och spångar. Via trappor kommer vandraren enkelt upp på Lostenen. Den trevliga rastplatsen inbjuder till en stunds vila (efter klättringen) eller en matpaus.

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.