Matglädje seminarium!

Temat för seminariet var:

"Inspiration till naturlig matlagning, suverän service och positivt arbetsklimat"

Det var mycket givande att få höra Paul Svensson berätta om närproducerad mat,

om ekologiskt mat och vad ordet matglädje kan tänkas betyda.

IMG_2793

Paul är känd från TV-matprogrammen Mat-akuten och Strömsö.

 

Kvällens andra föreläsare var positiva Carola Rönnqvist.

Hon uppmanade alla åhörare att berätta åt alla , om det man är bra på i företaget/köket.

Hon har jobbat vid Folkets Hus i Umeå med ekonomi, kvalitet och marknadsföring.

Nu föreläser hon om "den rätta attityden i arbetsteamet avgör framgången", bla. att alla

arbetskamrater är kunder till varandra…

 

IMG_2794

-"Tala om er förträfflighet !" sade Carola från Umeå

 

 

I dag har vi bakat en otroligt stor mängd Fastlagsbullar till hela nejden.

Bullarna har varit välgräddade, mjuka och goda med den underbaraste fyllningen.

Vi har packat bullarna till butiker, konditorier, caféer, skolor och daghem till flera kommuner.

Leveranserna har skötts av våra två chaufförer, av pappa Pelle och transportfirman.

Alla har varit nöjda med bullarna.

Vi är också nöjda och glada – att vi fixade denna, häftiga,  dag.

Vi har ett underbart arbetsteam av bagare, konditorer, packare och chaufförer.

TACK <3

Kommentera

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.