Oktober = Rosa Bandet

Rosa Bandet bakelse

Rosa Bandet bakelse

Också i år är vi med i Rosa Bandet-kampanjen. Kampanjen mot bröstcancer. Enligt Cancerfonden så insjuknar 4800 kvinnor årligen i bröstcancer I Finland. Genom att delta i Rosa Bandet-kampanjen kan man ge hopp åt de drabbade. Välj ditt eget sätt att hjälpa! Vi har valt vårt sätt: genom att baka Rosa Bandet Bakelser och Rosa Bandet Bröd. För varje såld produkt donerar vi 10 cent till cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Vi säljer också Rosa Bandet-rosetter i vår bageributik. Och på fredag är det ”Klä dig i rosa-dagen” / ”Pukeudu pinkkiin-päivä”. Då har vi, dagen till ära, gräddhjärtan. Och till alla kunder som har klätt sig i rosa – har vi en överraskning!

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.