Om oss

Bageri Bergwall är ett familjeföretag i andra generation från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill främja naturlighet och hälsa i våra produkter. Hos oss möts gamla anor och traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje!

En stor del av Bergwalls produkter bakas för hand – både nu och i framtiden. Varje produkt är unik och har sin egen historia att berätta. Vi kompromissar inte med kvaliteten!

Hälsosamt tänkande är centralt för oss på Bergwall. På grund av bageriets ägare Anette Bergvall-Fagerströms brinnande intresse för smak och hälsa har bageriet många produkter i sortimentet med lågt GI och utan transfetter –  brödet innehåller istället rena och naturliga råvaror.

I bageriets sortiment ingår matbröd, bakverk, småbröd, halvfabrikat, tårtor och bakelser. Bergwall levererar varor främst i Jakobstadstrakten, men även Karlebybor och Vasabor har fått smak på bageriets utbud.

Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.