Meistä

Leipomo Bergwall on pietarsaarelainen perheleipomo toisessa sukupolvessa. Lähileipomo on tärkeä osa meidän identiteettiämme ja terveellisyys ja luonnollisuus ovat tärkeitä arvoja toiminnassamme. Haluamme yhdistää perinteet ja tulevaisuuden visiot, rakkaudesta yrittäjyyteen.

Bergwallin tuotannosta suuri osa tehdään yhä käsin ja niin tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Jokainen tuote onkin ainutlaatuinen ja jokaisella on oma tarina kerrottavanaan. Laadun suhteen ei tehdä kompromisseja.

Myös terveys on keskeistä Bergwallin leipomolle. Leipomon omistaja Anette Bergvall-Fagerströmin palavan innostuksen myötä alhainen GI, transrasvattomuus sekä puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat tulleet olennaiseksi osaksi leipomon tuotteita.

Leipomon tuotevalikoimaan kuuluvat ruokaleivät, leivonnaiset, pikkuleivät, puolivalmisteet, täytekakut ja leivokset. Tuotteita toimitetaan pääasiassa Pietarsaaren alueelle, mutta myös kokkolalaiset ja vaasalaiset ovat päässeet leipomon tuotteiden makuun.

Leipomo
Leipomo Bergwall on pietarsaarelainen perheleipomo. Vaalimme identiteettiämme lähileipomona. Yhdistämme perinteet ja tulevaisuuden visiot rakkaudesta yrittäjyyteen.
Myymälä
Tiesitkö, että avaamme myymälämme arkisin klo 6.00? Voit siis ostaa kotiin tuoretta leipää heti aamusta, taikka kysellä tuotteitamme lähikaupastasi.
Blogi
Lue lisää leipomosta blogistamme.
Seuraa meitä
Seuraa meitä Facebookissa ja tiedät mitä tapahtuu leipomossamme.