Runebergstårtor

Runebergstårtor är ett traditionellt bakverk. Vi älskar våra Runebergstårtor!
Vi gör våra tårtor såsom vi alltid har gjort. Men på en punkt har vi ändrat i Gideon Hoikkanens recept.
Sylten i Runebergstårtorna är härefter hallonsylt. Men fortsättningsvis är våra tårtor torra dvs inte dränkta i punch eller rom.

Men.

Vi gör ändå varje år ett antal helt enligt Gideons recept – med plommonsylt.
Och vi är många som endast vill ha Hoikkanens Runebergare!Runebergstårtor framdukade

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.