Vi söker bagare/konditor!

Vi behöver flera medarbetare!
Vill du bli vår nya konditor?
Vi är på jakt efter förstärkning i konditoriet och söker en kreativ medarbetare som älskar att baka och som brinner för godsaker! Du som söker har några års erfarenhet och är utbildad bagare/konditor.Du är stolt över ditt yrke och trivs på en arbetsplats med olika säsonger där det händer mycket. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Vi söker en erfaren/duktig bagare som har jobbat med diverse arbetsuppgifter inom bageri. Vi söker främst dig som har erfarenhet av att laga degar/kavla wienerbröd/baka och grädda både bröd, bullar och wienerbröd mm. Du ska vara ordningssam och punktlig, tycka om att arbeta hantverkarmässigt men inte vara främmande att hantera också maskiner. Du kan styra och leda och har en blick för vad som ska göras. Du kan jobba självständigt och i team och har öga för innovationer och att kontinuerligt testa fram nya smaker.Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%

Med ett bra gäng som plattform behövs nu extra arbetskraft.
Vi behöver dig snart, så välkommen med din ansökan senast 30.7, genom att maila till anette.bw@multi.fi
eller genom att ringa 050-3795 650
Anette Bergvall-Fagerström.
Får gärna delas

gristillverkning blogg

påsklimpa
En stor klick äkta grädde

Spritsa grädde

ptrptr

Arkiv
Bageri
Bageri Bergwall är ett familjeföretag från Sandsund utanför Jakobstad. Vi värnar om vår identitet som närbageri och vill kombinera traditioner med framtidsvisioner och företagarglädje.
Butik
Visste du, att vi öppnar kl. 6.00 varje vardag? Du kan alltså köpa hem färskt bröd redan på morgonen, eller så kan du fråga efter våra produkter i din närbutik.
Blog
Läs mer om bageriet i bloggen.
Följ oss
Här kan du följa oss på Facebook och se vad som händer på vårt bageri.