top of page
Bageri Bergwall
Brödhörnet
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Facebook
  • Instagram Brödhörnet
Brödhörnet-logo-RGB.png

Perinteitä ja innovaatioita jokaisessa suupalassa! Leivonnaisia löytyy jokaiseen makuun.

Perheyritys vuodesta 1966

Olemme perheyritys, joka pitää paikallista leipomoa Pedersöressä ja Brödhörnetissä Pietarsaaressa.

Tervetuloa Bergwallille - jossa jokainen maku on syntynyt rakkaudesta leivontaan – jo sukupolvien ajan! Olemme toisen sukupolven perheyritys Pietarsaarin ulkopuolella sijaitsevasta Sandsundin viehättävästä kylästä. Vaalimme identiteettiämme yhtenä Pohjanmaan johtavista paikallisista leipomoista, joka tunnetaan ja rakastetaan erityisesti Pietarsaaren seudulla.

Pyrimme aina yhdistämään vanhat juuret ja perinteet tulevaisuuden visioihin ja yrittämisen iloon.

 

Jokainen tuote on ainutlaatuinen ja kantaa mukanaan oman tarinansa, joka luo vahvan yhteyden leipomomme ja rakkaiden asiakkaidemme välille.

IMG_0911.jpg
IMG_0830_edited.jpg
IMG_0811.jpg

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman paikallisesti leivottuja, tuoreita tuotteita, kuten ruokaleipiä, kahvileipiä, sämpylöitä, puolivalmisteita, kakkuja ja konditoriatuotteita.

Artesaanileipämme valmistetaan huolella ja asiantuntemuksella, ja käsintehdyt suklaamme sulavat suussa ja levittävät iloa.

Pyrimme olemaan ilmastoviisaita ja säästämään energiaa tuotannossamme ja käyttämään lyhyitä kuljetusmatkoja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Valikoimastamme löydät myös kukkamehuja ja hilloja, jotka tuovat lisää paikallista makua ja luovuutta.

Tervetuloa leipomoon, jossa jokainen päivä on makunystyröiden juhlaa ja kohtaaminen paikallisen leipomisen intohimon kanssa!

Historiamme

Olemme toisen sukupolven perheyritys, joka sijaitsee Sandsundissa Pietarsaaren ulkopuolella.
IMG_0845.jpg

1972

Vuonna 1972 Per-Erik ja Ulla-Britt Bergvall ostivat Luukkosen leipomon Bernhard ja Ebba Luukkoselta. Siitä lähtien yritys on sijainnut Pännäistentien varrella Sandsundissa.

2023

Bergwallin leipomo oli vuoden yritys Pietarsaaressa. Lue lisää täältä!

Anette Bergvall-Fagerströmin vanhemmat perustivat Bergwallin leipomon, kun he muuttivat Ruotsista, ja ostivat Hoikkasen leipomon Pietarsaaressa vuonna 1966. Seuraavat sukupolvet ovat jatkaneet perheyrityksessä, ja yksi heistä on Elin Blomqvist, joka on kolmannen sukupolven edustaja.

Nuori Ruotsiin muuttanut palaa. Ottaa vastuulleen tunnetun leipomon Pietarsaaressa

1966

Nuori pariskunta Per-Erik ja Ulla-Britt Bergvall ottivat vastuulleen yhden kaupungin vanhimmista leipomoista - Hoikkasen leipomon Pietarsaaren Kirkkorannasta.

Ruotsin Falunissa viettämänsä ajan kuluessa sekä Per-Erik että Ulla-Britt ehtivät työskennellä leipureina, kondiittoreina, kylmäkköinä ja harjoittelijoina suuressa leipomossa.

2012

Useiden vuosien valmistelujen jälkeen yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos. Anette Bergvall-Fagerström osti leipomoyrityksen vanhemmiltaan Per-Erik ja Ulla-Brittiltä samana päivänä, kun lapsenlapsi Miranda syntyi. Uusi aikakausi - ja uusi sukupolvi.

422315418_391618350045558_9042251878592038207_n.jpg

Tervetuloa leipomoon, jossa jokainen päivä on makunautintojen juhlaa ja  jossa kohtaa innostuksen paikalliseen leipomiseen!

Bergwallin leipomo

Tervetuloa Bergwallin leipomoon, aitoon artesaanileipomoon osoitteessa Pännäistentie 111, Pietarsaari!

Olemme ylpeitä siitä, että olemme työpaikka, jossa parilla kymmenellä sitoutuneella henkilöllö on into tuottaa laatua ja kunnioittaa perinteitä. Täällä Pännäistentie 111:ssä emme tarjoa vain upeita leivonnaisia, vaan myös kätevän ratkaisun heille, jotka eivät voi vastustaa tuoreiden leivonnaisten tuoksua. Samasta rakennuksesta löydät kioskimme, jossa voit nauttia aamuisin tuoreista kahvi- ja ruokaleivistä.

Meillä on laaja tuotevalikoima mehevistä ruokaleivistä houkutteleviin kahvileipiin, sämpylöihin, puolivalmisteisiin, kakkuihin ja leivonnaisiin, mukaan lukien artesaanileipämme. Leivomme tuotteita, jotka rikastuttavat elämäsi jokaista hetkeä.

Lähes 40 prosenttia tuotannostamme on omistettu ruokaleivälle ja vielä 25 prosenttia kahvileivälle, mikä tarkoittaa, että jokainen valitsemasi tuote on seurausta innostamme ylittää odotuksesi.

Lisäksi valmistamme leivonnaisia, sämpylöitä ja puolivalmisteita, kuten valmiita kakkupohjia, jotka täyttävät kaikki leivontatarpeesi.

Brödhörnet

Tervetuloa Brödhörnetiin – pidä herkullinen tauko kahvilassa Pietarsaaren sydämessä!

Olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme paikallisesti leivottuja tuoreita tuotteita, joihin kuuluu kaikkea mehevistä ruokaleivistä herkullisiin kahvileipiin, sämpylöihin, puolivalmisteisiin ja kaikkein houkuttelevimpiin kakkuihin ja leivonnaisiin. Jokainen suupala on makuelämys, ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta.

Täällä voit nauttia kahvia rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Kahvilamme on enemmän kuin vain paikka, jossa voi syödä ja juoda - se on paikka, jossa voit rentoutua ja ihastua ainutlaatuisen tarjontamme tuoksuihin ja makuihin. Ota hetki aikaa itsellesi tai vietä aikaa ystävien kanssa ilmapiirissä, jossa yhdistyvät nostalgisen ja modernin parhaat puolet.

Tervetuloa Brödhörnetiin, jossa jokainen vierailu on kulinaarinen matka ja rentouttava hetki keskellä Pietarsaarta!
Warm and cozy cafe with freshly baked items and tasty coffee with super friendly staff

Leivonnaiset